Fordelene med Share Control

Bruker en plattform du allerede har

Share Control er installert som en add-ins, ganske enkelt lagt som en app, på toppen av Microsoft 365. Dette betyr at Share Controls programvarestrukturer og foredler funksjonalitet som allerede finnes i Microsoft 365 på en enkel og lett tilgjengelig måte. Alt du jobber med er lagret på SharePoint, som er lagringsstedet for Microsoft 365.

  • Lett å flytte data – alt er allerede lagret hos deg.
  • Ingen tap av data – uansett om du legger til eller fjerner Share Control, forblir informasjonen hos deg

Sikkerhet

Ved hjelp av Share Controls tilkobling til Microsoft 365 eier du og kontrollerer dataene dine. Du kan også ta alle dataene med deg hvis du velger å avslutte Microsoft 365-tjenesten. I tillegg er selvfølgelig Microsoft 365 og dens SharePoint-lagringsplattform et trygt sted for din sensitive informasjon. Microsoft investerer store ressurser i å holde Microsoft 365-plattformen sikker, og det finnes en rekke verktøy og beste fremgangsmåter for å sikre at selskapet og dets brukere spesielt reduserer risikoen for inntrenging og tap av data.

  • Evne til å kontrollere tilgang til sensitiv informasjon med forskjellige sikkerhetsgrupper og autorisasjonsnivåer.
  • Kontrollerer og styrer hvordan ansatte bruker data på enhetene sine, for eksempel ved å begrense kopiering og lagring på uautoriserte steder.
    Microsoft 365 oppfyller internasjonale, regionale og bransjespesifikke sikkerhetsstandarder med mer enn 1000 sikkerhets- og personvernkontroller.
  • Fullt eierskap til alle lagrede data.
  • Vår partner Coegi er eksperter på Microsoft og sikkerhet i skyen.

Smidig og fleksibelt

Som tillegg til Microsoft 365 er Share Control-programvaren tilgjengelig blant appalternativene i Microsoft 365 med gang applikasjonen er lagt til av systemadministratoren.

  • Lett å komme i gang og bruke.
  • Det kreves ingen investering i maskinvare eller programvare annet enn å installere programvaren vår som tillegg i ditt Microsoft 365-abonnement.