Om oss

Share Control har medarbeidere med ulik bakgrunn. Flere har bred og lang erfaring fra revisjon og regnskap, økonomistyring og bedriftsledelse. Vi har også kompetente IT-ressurser som utvikler løsningene og medarbeidere med kunnskap innen PR, markedsføring og kundepleie. Det går utmerket å kommunisere med oss på norsk, svensk og engelsk.

Vi har utviklet våre løsninger som SharePoint produkter i Office 365 med bakgrunn i at vi så det som spennende med Microsoft sin målsetning om å få alle brukerne over på den nye moderne plattformen. Vi vil gjerne tilby brukerne mer brukervennlig innhold på Office 365, og da med våre strukturerte produkter som nå dekker et spekter av ulike fagområder.

Erfaringen er at bedrifter har mye å hente med å få ryddet opp i sine arkiver ved å ta i bruk våre SharePoint-løsninger. Det å «dumpe» eksisterende arkiver i SharePoint er ikke en god løsning.

Hva vi gjør

Share Control har med sin brede erfaring innen regnskap og revisjon i løpet av noen år utviklet en løsning for IFRS 16. Løsningen håndterer oppfølging av leieavtaler gjennom å samle inn, organisere, bearbeide og beregne i samsvar med den internasjonale regnskapsstandarden IFRS 16 for leieavtaler. Løsningen håndterer også finansiell lease etter NRS 14.

I løpet av 2018 har løsningen etablert seg godt i markedet og Share Control har blitt en ledende leverandør i Norge. Vi har nå kunder i Norge og Sverige, som flere er børsnoterte og internasjonale foretak. Vi mottar også interesse for våre produkter utenfor Norden. Vår ambisjon er å erstatte bedriftenes upålitelige Excel-ark for IFRS 16 beregninger med vår sikre og pålitelige systemløsning. Lett tilgjengelig og nøyaktig informasjon gir et bedre grunnlag for beslutningstaking og reduserer risikoen for feil eller feil beslutninger.

I vårt tilbud av produkter finnes blant annet

ShareControl-produktene leveres som SaaS – programvare som en tjeneste – med sikkerhet, bruk, lagring og tilgangsstyring fra Office 365. Ferdige profesjonelle løsninger i SharePoint gir den ønskede strukturen og funksjonaliteten. Løsningene forenkler og effektiviserer kundens prosesser.

Share Control har samarbeidspartnere innen IT og finans som sikrer god levering og kapasitet til kunder.

Vår historie

Share Control startet opp i 2014 med løsninger for dokument- og avtalehåndtering innen ulike fagområder for bedriftsmarkedet. Disse ble utviklet på Microsoft sin moderne skyløsningsplattform Office 365 i SharePoint. Share Control var da tidlig ute med å utvikle ferdige SharePoint løsninger med «out of the box» funksjonalitet i Office 365.

Share Control lanserte i 2015 som første norske it-firma en bedriftsapp i Microsoft App Store. Etter denne tid har Share Control fortsatt utviklingen og leverer nå løsninger direkte til kunder som dekker flere bruksområder for kontrakt- og dokumenthåndtering.

I løpet av våren 2019 etablerte Share Control seg i Stockholm for å komme nærmere det svenske markedet.

Terje Glesaaen

Terje Glesaaen

Daglig leder

Terje Glesaaen

Ragnar Bryne

Operativ leder/Salg

Terje Glesaaen

Torgeir Johannessen

Marked/Salg

Terje Glesaaen

Ellinor Rylander

Country manager / Markedssjef Sverige

Terje Glesaaen

Alex Pedersen

IT-konsulent

Referanser

Aibel
Aker Solutions
Bardum
Borregaard
Bwoffshore
Consto
Griegseafood
Carglass
Nordicsemi
Nortekk
Recover
Rikstoto
Saferoad
Satselixia
Kid
Frosunda

Samarbeidspartnere

DLA Piper
DLA Piper er et av verdens største advokatfirmaer med sin tilstedeværelse i mer enn 40 land. DLA Piper representerer klienter i en større geografisk og faglig utstrekning enn noe annet advokatfirma fordelt på Europa, Afrika, Asia, Amerika og Midtøsten. I Norge 90 advokater. DLA Piper bistår med forretningsjuridiske tjenester til nasjonale og internasjonale selskaper, organisasjoner og offentlige institusjoner.


ALSO
ALSO er Microsoft partner og 2017 Partner of the Year Winner Distributor Award. ALSO har utviklet den mest avanserte konsumbaserte markedsplassen hvor de tilbyr lisenser og skreddersydde IT løsninger for hele verdikjeden til mer enn 100 000 forhandlere. ALSO er ledende europeisk totalleverandør i IKT-bransjen.


Puzzlepart
Puzzlepart is the spearhead of Office 365 and SharePoint in Crayon Group which is present in over 20 countries worldwide. They deliver complete collaboration solutions, specialist consulting, and support to a wide range of industries. As the largest professional community on Office 365 in an innovative Norwegian market, they are at the forefront, and their solutions get attention at Microsoft and at conferences worldwide.


Coegi
Coegi med kontorer i Göteborg er en Microsoft Cloud Service Provider som leverer komplette løsninger for Office 365 og Microsoft 365. Coegi er et innovativt, teknologisk interessert og fremtidsrettet IT-selskap med fokus på høye servicenivåer for sine kunder og partnere. Coegi tilbyr en komplett IT-avdeling skreddersydd for behovene til moderne, sikre og smarte IT-løsninger.